Discografia

Nudisme sonor

Nudisme sonor (2020) és el primer LP de Paxòfon. A cavall entre el rock, el folk/pop i la cançó d’autor, es nodreix de composicions eclèctiques amb lletres en català, castellà i anglès.

L’enregistrament es va realitzar als 41db Studio de Cassà de la Selva per Francesc Agustí i Rubén Berengena, en vàries fases entre febrer i juny, a causa per la pandèmia de la Covid-19. El llançament de l’àlbum finalment es va fer al desembre de la mà del segell La catenària.

El disc conté onze temes originals d’Ernest Parro i va ser arranjat i gravat entre Xicu Rovira, Rubén Berengena i Ernest Parro, i amb la incorporació de César Gonález al baix. En el disc també col·labora el guitarrista olotí Jordi Carles Mas, i la rosinca Anna Gratacós (Madamme Mustach) i la saltenca Núria Mancebo (Bigblack Rhino) a les veus. 

Portada single 2018

El 2018 es van enregistrar els primers dos singles de Paxòfon: Let’s make it i Vaig boig. Els temes, arranjats per banda, es van gravar entre Xicu Rovira a les guitarres i contrabaix i cors, Rubén Berengena a la bateria, i Ernest Parro a la veu, guitarra i baix. 

Produïts als Estudis 44.1 amb la col·laboració d’EUMES, els temes van servir de presentació oficial del projecte, i també se’n van fer aquests dos videoclips d’estudi de la ma de El Cau.tv:

Comparteix-me:

Scroll hacia arriba